Samen

Noaberboeren is een gezellige coöperatie waarin de leden samenwerken aan een ecologisch biologische voedselvoorziening voor elkaar. Samen zorgen we voor een financieel gezonde basis, zodat we met z’n allen kunnen blijven genieten van heerlijke, duurzame producten.

Als lid mag je samen met onze boeren of andere leden het land op om mee te werken. Het is erg gezellig om samen met de andere leden en de boeren het land op te gaan, dus kom vooral meehelpen!

Het maakt niet uit of je ervaren groene vingers hebt of nog nooit op een boerderij bent geweest, want iedereen kan bijdragen met zijn of haar eigen kennis en ervaring. En als je speciale interesses hebt, zoals communicatie, financiën/ledenadministratie of boerderijwerkzaamheden, dan kun je zelfs deelnemen aan een van onze werkgroepen.

Daarnaast organiseren we allerlei gezellige activiteiten, bijvoorbeeld waarbij we samen de oogst verwerken om deze langer houdbaar te maken of rondleidingen. Klinkt dit als iets waar jij ook wel deel van uit wilt maken? Meld je dan snel aan bij Noaberboeren en kom gezellig met ons meedoen!


Ook Noaberboer worden?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook Noaberboer worden? Vul dan het inschrijfformulier in!

Inschrijven