Samen

Samen zijn we de Noaberboeren. We zorgen samen voor de boerderij en de beslissingen die worden genomen. Het mooie is dat we niet alleen mede-eigenaar zijn, maar ook letterlijk de handen uit de mouwen mogen steken om de boerderij tot bloei te brengen. Het maakt niet uit of je ervaren groene vingers hebt of nog nooit op een boerderij bent geweest, want iedereen kan bijdragen met zijn of haar eigen kennis en ervaring. En als je speciale interesses hebt, zoals communicatie, ICT, financiën/ledenadministratie of boerderijwerkzaamheden, dan kun je zelfs deelnemen aan een van onze werkgroepen.

Iedereen heeft zijn eigen motivatie om Noaberboer te zijn. Sommige vinden het geweldig om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van een nieuwe vorm van landbouw. Anderen willen hun kinderen leren waar ons voedsel vandaan komt, of hebben simpelweg een passie voor duurzaam, gifvrije en gezond voedsel. Maar hoe verschillend onze motivaties ook zijn, we delen allemaal een gemeenschappelijke waarde: de behoefte aan kwalitatief hoogstaand voedsel dat op een duurzame en eerlijke manier wordt geproduceerd.

Gemeenschap

Onze Noaberboerderij is een ontmoetingsplek waar mensen samenkomen om met elkaar en met de boeren te praten. Hier ontstaan nieuwe vriendschappen en mooie initiatieven. We wisselen recepten uit, organiseren inspirerende workshops en bieden leuke kinderactiviteiten en rondleidingen aan.

Als Noaberboeren dragen wij met de coöperatie als geheel bij aan de gezamenlijke verbondenheid in onze gemeenschap. Wij leveren een belangrijke bijdrage met onze Noaberboerderij aan een duurzame toekomst.

Samen

We beslissen samen wat we produceren en verbouwen. Het mooie is dat we niet alleen mede-eigenaar zijn, maar ook letterlijk de handen uit de mouwen mogen steken om de boerderij tot bloei te brengen. Helpen mag, niets moet!
Lees meer

Puur en gezond

Al ons voedsel wordt geproduceerd zonder het gebruik van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen of antibiotica. Ook maken we gebruik van biologische zaden en gewassen.
Lees meer

Economisch haalbaar

Door samen te werken en kosten te delen, maken we het mogelijk om op een duurzame en verantwoorde manier voedsel te produceren en te consumeren.
Lees meer