Perskit

Leden

131

Leden

78

Huishoudens

2

Professionele boeren


Thema’s

Noaberboeren kent de volgende thema’s die wij gebruiken in onze communicatie:

Gifvrije groente
Ons doel is om voedsel te produceren in een voedselsysteem dat zo duurzaam mogelijk is, van productie en verwerking tot distributie. Naast alle groente, hebben we ook kruiden en bloemen. Onlangs hebben we een kas geïnstalleerd en hebben we een (fruit)boomgaard en voedselbos aangelegd.
Lees meer op Puur en gezond.

Samen
Onder begeleiding van twee kundige boeren produceren we zelf onze groente, kruiden, fruit en bloemen. Ieder Noaberboeren lid is mede-eigenaar van de cooperatieve boerderij en kan op het land meewerken aan een productieve oogst.
Lees meer op Samen.

Economisch haalbaar
Door samen te werken en kosten te delen, maken we het mogelijk om op een duurzame en verantwoorde manier voedsel te produceren en te consumeren.
Lees meer op Economisch haalbaar.

Het Lankheet
De boerderij is gelegen op Erve Aaftink, wat weer onderdeel is van Het Lankheet: Een 600 hectare groot landgoed dat vooral bekend is vanwege zijn vloeiweiden. Het Lankheet is onlangs op de UNESCO-lijst van immaterieel erfgoed geplaatst.
Lees meer op Landgoed Het Lankheet.

Rondleidingen
Geinteresseerden kunnen regelmatig een kijkje komen nemen op onze boerderij. Elk tweede weekend van iedere maand geven we op zaterdag en zondag een rondleiding.
Lees meer op onze Agenda.


Logo

Het liggende logo wordt het meest gebruikt. Mocht er geen ruimte zijn voor een liggend logo dan kan het meer vierkante logo ook gebruikt worden. Download het .zip bestand voor beide logo varianten. De .zip bevat het logo in kleur en in het wit en zijn uitgewerkt als .eps, .svg en .png


Foto’s

We zijn nog bezig met het beschikbaar maken van foto’s die gebruikt kunnen worden voor publicatie. Stuur ons voor nu een bericht om foto’s aan te vragen.


Meer informatie

Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen. We vertellen graag alles over onze boerderij!