Economisch haalbaar

Ons doel is om voedsel te produceren in een voedselsysteem dat zo duurzaam mogelijk is – van productie en verwerking tot distributie. We willen minimale impact hebben op economisch, sociaal en ecologisch gebied, om zo voedselveiligheid en voeding voor toekomstige generaties te waarborgen.

Onze gewassen worden op duurzame wijze verbouwd, zonder gebruik te maken van pesticiden of andere schadelijke chemicaliën. Dit bereiken wij door gebruik te maken van wisselteelt. Elk jaar worden de soorten gewassen een vak op de grond opgeschoven. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een gezonde en duurzame wereld, niet alleen voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom zijn wij trots op ons aanbod van gezonde en verse voeding.

Met ongeveer 70 verschillende soorten groenten per jaar hebben we genoeg om uit te kiezen. We beschikken over een eenvoudige kas om het seizoen te verlengen en we hebben een boomgaard aangelegd die in de toekomst voor fruit gaat zorgen.

Elke week, gedurende ongeveer 40 tot 45 weken per jaar, bieden we onze leden een tas met ongeveer vijf tot zeven soorten duurzame en gifvrije groenten en in de toekomst komt hier nog fruit bij! Dit pakket zou in principe genoeg moeten zijn om te voorzien in de behoefte aan groenten voor vijf dagen per week.

Kosten deelname

Het lidmaatschap wordt voor tenminste drie jaar aangegaan.

Eenmalige bijdrage
Eenpersoonshuishouden: € 500
Meerpersoonshuishouden: € 1.000

Wekelijkse contributie
Per mond: € 10 per week

Groente uitgifte
Vrijdag: 16.30 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 11.00 uur