De Noaberboeren op Proef het Platteland in Haaksbergen

Noaberboeren op de markt

Zaterdag 26 augustus jl waren we als Noaberboeren aanwezig op zowel de Proef Het Platteland markt in Haaksbergen als op de markt Binnenstebuiten in Eibergen. Met een aantal enthousiaste Noaberboerleden, flyers en banners, manden met prachtige groenten en vazen met mooie bloemen van het land hebben we het wandelend publiek kunnen vertellen over de coöperatie, de boerderij en ons verhaal van duurzaamheid, samenwerking en gezonde eerlijke voeding. De bezoekers hebben informatie ontvangen over het lidmaatschap, konden zich aanmelden voor een proefabonnement en werden uitgenodigd om deel te nemen aan één van onze rondleidingen op het land en het openingsfeest op 30 september as.

Binnenstebuiten in Eibergen
De kraam op Proef het platteland in Haaksbergen

We kunnen spreken van een succesvolle dag in beide dorpen en hopen binnenkort meer nieuwe leden te mogen begroeten op onze Noaberboerderij.