De Leden

Samen zijn we de Noaberboeren. We zorgen samen voor de boerderij en de beslissingen die worden genomen. Het mooie is dat we niet alleen mede-eigenaar zijn, maar ook letterlijk de handen uit de mouwen mogen steken om de boerderij tot bloei te brengen. Helpen mag, niets moet!

Iedereen heeft zijn eigen motivatie om Noaberboer te zijn. Sommige vinden het geweldig om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van een nieuwe vorm van landbouw. Anderen willen hun kinderen leren waar ons voedsel vandaan komt, of hebben simpelweg een passie voor duurzaam, biologisch en gezond voedsel. Maar hoe verschillend onze motivaties ook zijn, we delen allemaal een gemeenschappelijke waarde: de behoefte aan kwalitatief hoogstaand voedsel dat op een duurzame en eerlijke manier wordt geproduceerd.

Gemeenschap

Onze Noaberboerderij is een ontmoetingsplek waar mensen samenkomen om met elkaar en met de boeren te praten. Hier ontstaan nieuwe vriendschappen en mooie initiatieven. We wisselen recepten uit, organiseren inspirerende workshops en bieden leuke kinderactiviteiten en rondleidingen aan.

Als Noaberboeren dragen wij met de coöperatie als geheel bij aan de gezamenlijke verbondenheid in onze gemeenschap. Wij leveren een belangrijke bijdrage met onze Noaberboerderij aan een duurzame toekomst.


Ook Noaberboer worden?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook Noaberboer worden? Vul dan het inschrijfformulier in!

Inschrijven